צ'יפופו בדרום אמריקה
מחווה יוצאת דופן לתמר בורנשטיין לזר על מפעלותיה, שריתקו את ימי ראשית הקריאה שלי, בעיקר בין כיתה ב' ל-ג'.
מפגש מרתק וחורך חיך, בין פלפלון הצ'יפוטל המעושן לפופ הקורן מאושר, כשבתווך קארפצ'ו לוקוס מעודן. שחקני משנה; שמן שומשום חם, מיקס עלי מיקרו (ולטובת צופינו המקפידים על קלה כחמורה, ארוגולה וראשאד), יוזו, קצח ומלח.
בצילום מועמד בכיר להעפיל לגמר הגדול שייערך בדיוק בעוד 5-6 קילו. פרטים בבלוג.
יום שני, 28 בינואר 2008 בשעה 20:22
התמונה משום מה לא עולה, אבל אני בטוחה שהוא חתיך…
איפה אתה רוכש את היוזו שלך?
יום שני, 28 בינואר 2008 בשעה 20:23
אה… אתה לא אוהד שרוף אם אינך זוכר לדקלם את פשקוביצי?
יום שני, 28 בינואר 2008 בשעה 20:24
כן עכשיו היא עולה, יפה דווקא. צ'מע. תנסה לעשות פופקורן מאורז בר…
יום שלישי, 29 בינואר 2008 בשעה 6:38
ננה יקרה,
אל תערבבי בסיפור את דני דין ובעיקר אל תשוויצי…
גם ימי תוכידס עשויים להגיע
יום שלישי, 29 בינואר 2008 בשעה 9:21
מה? שוב עשיתי סלט ולא מירוקים? פכ…. הרומניה עם התחתונים לא שייכת לצ'יפופו?