צ'יפופו בדרום אמריקה

מחווה יוצאת דופן לתמר בורנשטיין לזר על מפעלותיה, שריתקו את ימי ראשית הקריאה שלי, בעיקר בין כיתה ב' ל-ג'.

מפגש מרתק וחורך חיך, בין פלפלון הצ'יפוטל המעושן לפופ הקורן מאושר, כשבתווך קארפצ'ו לוקוס מעודן. שחקני משנה;  שמן שומשום חם, מיקס עלי מיקרו (ולטובת צופינו המקפידים על קלה כחמורה, ארוגולה וראשאד), יוזו, קצח ומלח.

dsc01629.jpg

בצילום מועמד בכיר להעפיל לגמר הגדול שייערך בדיוק בעוד 5-6 קילו. פרטים בבלוג.

5 תגובות to “צ'יפופו בדרום אמריקה”

  1. מאת ננה:

    התמונה משום מה לא עולה, אבל אני בטוחה שהוא חתיך… :!: :!: :!:

    איפה אתה רוכש את היוזו שלך?

  2. מאת ננה:

    אה… אתה לא אוהד שרוף אם אינך זוכר לדקלם את פשקוביצי?

  3. מאת ננה:

    כן עכשיו היא עולה, יפה דווקא. צ'מע. תנסה לעשות פופקורן מאורז בר…

  4. מאת foodha:

    ננה יקרה,

    אל תערבבי בסיפור את דני דין ובעיקר אל תשוויצי…

    גם ימי תוכידס עשויים להגיע ;)

  5. מאת ננה:

    מה? שוב עשיתי סלט ולא מירוקים? פכ…. הרומניה עם התחתונים לא שייכת לצ'יפופו?

השארת תגובה