סערה בסיר מרק

 

כמה חיכינו לו, לסיר המרק הראשון של החורף. כך שאפשר לשלוף מהמקרר, המדפים והקערות מהמצוי והרצוי, לשים בסיר ולבסוף להמטיר שקדי מרק ויש ארוחה חמה ותואמת מזג.

 בצל לבן גדול

3 שיני שום

6 גזרים אדומים

7 קישואים קטנים

חצי כוס עלי סלרי

8 עגבניות שרי

 לפי הסדר הזה חתוכים/קצוצים דק ומאודים בסיר עם 3 כפות שמן זית. אחרי שהעגבניות חתמו את המקבץ והחלו נמסות קמעה נוספה כוס ציר בקר, חצי סטייק סינטה חתוך לקוביות קטנות, חצי קופסת נבטוטים. (זה המקום להבהיר שמרק מטבעו הוא בסיס לשינויים ותוספות, כמו קבנוס קצוץ, או כל מיני רעיונות מקוריים שמסתתרים דווקא אצלכם במקפיא, מקרר או מזווה).

2-2.5 ליטר מים (אפשר רתוחים, להזרזת הפרוייקט ), כשהכול מבעבע להוסיף מלח, פלפל שחור ושני חופנים בריאים וקצוצים ביותר של פטרוזיליה וכוסברה, להקטין האש ולהשאיר חצי שעה- 45 דקות. ותודה רבה.

תגובה אחת to “סערה בסיר מרק”

  1. מאת ליאורה:

    אודה מאד על קבלת עידכונים כמתפרסמת רשומה חדשה לכתובת המייל שלעיל

    הבלוג מהנה הצילומים יפים – יופי של בלוג

השארת תגובה