שאריות ההסתבצ'ות

dsc01852.jpg 

אחד היתרונות הגדולים של הסתבצ'ות  רבתי כפי שהייתה כאן היא השאריות. מכ-3 קילו דגים לא נותר דבר, אבל מי שנותרו בידיו מיץ ליים ולימון, תערובות צ'יפוטל, חאלפניו, פרובלנו ופלפלון צ'ילי צהוב ארוך חריף-אש, בצל ירוק , עירית, שאלוט וכוסברה, מה יעשה? כמובן – ברירת המחדל המקסיקנית הנאותה -לבר המזל שהיטיב לכלכל את מוצריו – ורכש "אבוקדות" שמנות ומעולות (כך סבי היה אומר) ממשק לוי – היא יחידה: גוואקאמולי . וכך היה קערה גדולה ונהדרת. לא היו לי כמויות מדויקות של כל המרכיבים, אבל גם בימי שיגרה אפשר לשחק לא מעט עם הכמויות.

השארת תגובה