אספרגוס לסירוגין

  100_0167_s.jpg

שני צרורות של אספרגוס, לבן וירוק מאודים, גררו את התצורה הבאה, שהונחה על אפונה סינית מאודה( לא בועז…), עגבניות שרי וטבעות בצל סגול.

משקלה הסגולי של המנה גבר בויניגרט של שחקני חוץ חזקים: כף מיץ לימון, 2 כפות בלסמי תאנים (ארה"ב), 4 כפות שמ"ז, מלח אטלנטי וחרדל סגול (עם ענבים מצרפת).

5 תגובות to “אספרגוס לסירוגין”

  1. מאת גסטרו:

    לא ידעתי שיש מנוע חיפוש בפורום
    האספרגוס הירוק יקבל שלמת וינגרט וגילופי פקורינו.

  2. מאת גסטרו:

    יצא קצת חמוץ, שברתי עם נוזל של ריבת תפוזונים שקבלתי ואז בפרץ יצירתיות קצתי תפוזונים מסוכרים ופיזרתי- יצא אליפות.

  3. מאת foodha:

    סליחה, צודקת לחלוטין, שכחתי להוסיף במרשם חצי כפית ממתיק.
    (איך אומרים פודהה בפולנית…?)
    וברכותי לאליפות!

  4. מאת גסטרו:

    בקריאה חוזרת ורגועה- בתגובה הראשונה התכוונתי מנוע חיפוש בבלוג
    ואת התפוזונים קצצתי , כמובן.
    דודה שלי ,הצדקת ,מכינה ריבות , ספרתי לה שאני משתמשת בנוזל של ריבת הענבים לרוטבי סלט, אז היא הביאה לי צנצנת מלאה רק ב "דבש" ענבים. אבל- איפה שמתי אותה…

  5. מאת foodha:

    וכפי ששנו רבותינו החיוורים אכן "היה מנוע" וזה די יעיל למי שמחפש מה לעשות עם כל מיני דברים…

השארת תגובה