סלט יווני (בנוסח אדריאנוס)
- עגבניות תמר
-
מלפפוני מיני (טעם) של איתן סגל
- כמה פקוסים
- בצל אדום
- כפית פלפל חריף אדום (או לפי יכולת החרפה)
- כמה כפות נבטי ראשאד
- 2 כפות פירורי בולגרית לסועד
- 6-7 זיתים קלמטה קצוצים
- קצת לימון
- חומץ בלסמי לבן
-
שמן זית
(המליחות בחסות הגבינה והזיתים)
מאז תקופת מרד בר כוכבא, בה גנבו לוחמי הסיירת את המתכון מהשף האישי של אדריאנוס לא נודע כסלט הזה. תנו כבוד, לפחות מהפן ההיסטורי. אבל מותר לשחק קצת עם המרכיבים.
יום שני, 23 ביוני 2008 בשעה 23:10
אגב מלפפוני איתן- חברה שבאה לארוחת ששי אמרה- יופי של מלפפונים החמיצה אמא שלך…
היית צריך לראות את פניה כששמעה שזו אני המחמיצה- המלפפונים שנקנו ביריד האכרים והוחמצו לפי המתכון של איתן.
יום שלישי, 24 ביוני 2008 בשעה 8:13
כלומר "החמיצה את פניה" (החברה, בהפתעה). ההחמצה מהירה,
והם באמת מצויינים גם כטריים, הן בטעם ובעיקר במרקם וב"קושי"