סלט לזכר האחים ליהמן

dsc02413_s.jpg 

  • מבחר עלי חסה מתולתלים בצבעים רצויים ומצויים, חסה ים תיכונית או אמריקאית, או שילוב.
  • 2-3 כוסות שעועית ירוקה מאודה או חלוטה ומיובשת
  • בצל סגול פרוס לטבעות
  • אבוקדו חתוך לקוביות (מורטב בכף מיץ לימון)
  • 2 קופסאות טונה במים (מסונן)
  • 4 כפות שמ"ז
  • 3 כפות רוטב בלסמי
  • מלח ושפג"ט*

מניחים ב – 3-4 צלחות כבצילום, ולהלן מנה מרכזית של ארוחת הערב שלנו.

3 תגובות to “סלט לזכר האחים ליהמן”

  1. מאת חוה:

    לכל השדים והרוחות, מה פירוש "שפג"ט"?????

  2. מאת foodha:

    סליחה חוה,
    הייתי צריך להפנות למילון פודהה, שם יש פירוט נרחב על שעשועי הלשון המילוליים שלי.
    ולשאלתך:
    שפג”ט – פלפל שחור גרוס טרי (בסיקול אותיות ממוקד נגד עין הרע)
    בתיאבון.

  3. מאת moneypenny:

    דוקא קראתי היום שאוכלים שם רק פיצות בימים האחרונים:-)

השארת תגובה