סביצ'ת סתיו זעירה

dsc02477.JPG

  • 500-600 גרם אינטיאס טרי פרוס או דג לבן זמין
  • שליש פומלו אדום ב"בקבוקונים"
  • 2 שאלוט פרוסים דק (או בצל אדום)
  • 3 בצלים ירוקים פרוסים
  • 24-30 עגבניות שרי פרוסות
  • חבילת מיקרו נבטי רוקט (או דומים)
  • אבוקדו טרי (חתוך לקוביות חצי ס"מ) אופציונאלי
  • כפית ציפוט'ל  מעושן או טבסקו צ'יפוטל או חריף תחליף, לערבב עם המיץ.
  • מיץ מליים וחצי או לימון
  • מלח אטלנטי או גס אחר
  • כף מזורזפת של שמן זית עדין או שמן אחר

לחלק הכול בסדר הנ"ל (פחות או יותר) על 4-6 צלחות ולהגיש.  ניתן להכין, ללא המיץ, ולמקרר מראש, עד מועד ההגשה.

 

2 תגובות to “סביצ'ת סתיו זעירה”

  1. מאת גסטרו:

    איך אתה מכין את בקבוקי הפומלו ? תולש מהבסיס או טכניקה אחרת ? נראה מרהיב, כרגיל.

  2. מאת foodha:

    מקלף את העור החיצוני ושכבת ה"צמר גפן", פותח בסכין חד את הציפוי החיצוני הלבן-שקוף של כל פלח ופלח ואז מפורר בעדינות ביד את הפלח ל"בקבוקונים".
    אגב הם נשמרים בכלי סגור במקרר לפחות כ-10 ימים ללא דופי, גם אחיהם הצהבהבים-ירוקים.

השארת תגובה