סלט גזיזי גזרים פיקנטי

 100_1178_s.jpg

נגזר גם גורלם של עוד אי אילו גזירי וגזיזי גזרים בשלל גוונים להתקמבן לסלט קטן, מרענן ופיקנטי (לייט), שעלה על שולחן השבת שלנו בזו הדרך:

  • קילו גזר  (לבן, צהוב, כתום,אדמדם וסגלגל) קלוף ופרוס לגזירי גפרורונים של 1.5 ס"מ אורך ו-2-3 מ"מ קוטר.
  • 2 שיני שום קצוצות מאוד
  • רבע-חצי פלפל חריף ירוק קצוץ דק
  • 3-2 כפות שמן קנולה
  • כפית מלח
  • 3 פרוסות לימון כבוש קצוץ
  • מיץ מלימון שלם

לערבב היטב ועדיף לתת שהות למטרות "הרמוניה" או "הומוגניות" של ערב או יום לפני. מנסיונות עם סלטים (קנויים או מסעדתיים) מעין זה סברתי שאני עשוי להמתיק את הסלט, אך טריות הגזרים ומתיקותם הטבעית הספיקה.

השארת תגובה