ריזוטו עגבניות
הבסיס לארוחת הצהריים שלנו הופיע לא מכבר בטור של חיים כהן ואלי לנדאו במוסף "הארץ". ריזוטו עגבניות בציר ירקות ועגבניות. מצריך השקעת מה ביצירת הציר וערבול הריזוטו, אך שווה גם שווה.
בתמונה – רצועות עוף בגריל עם ריזוטו עגבניות במיה ופרוסות זוקיני מנומר
ולפירוט :
עוף שלם בגריל חתוך ביד לקטעים ללא עור ועצמות.
במיה קטומת גבעול ראש, שטופה, מיובשת כשעה, ומאודה 5 דקות ברשת אידוי.
פרוסות אלכסוניות של 3-4 זוקיני מנומר מוקפצות עד תחילת חריכה בווק עם מעט חמאה ושמ"ז. פלפל ומלח.
כל סועד קיבל ריזוטו , עוף וירקות בהתאם לרצונו וצרכיו…
יום חמישי, 11 ביוני 2009 בשעה 19:17
כבר כמה ימים שאני מסתכלת ומריירת ולא בגלל הבמיה…
כמה זמן לקח לך להכין את הריזוטו ?
חוץ מזה תחזיק לי אצבעות- כל הקומונה מתארחת אצלי לסוף שבוע
יום ראשון, 14 ביוני 2009 בשעה 6:52
מקווה שהקומונרים ואת עברתם סופ"ש נעים וטעים,
עברתי סוף שבוע מרגש מהול בסוף חגיגות החמישים מקווה להביא בהמשך שביבים משם.
הריזוטו כ-25 דקות של בישול ובחישה ואולי כדאי להפחית בכמות זרעי השומר ולהוסיף קצת עגבניות.