לא נשארו ספייר-ריבס

כלל ידוע במחזאות הוא שאם מראים מעשנת במערכה ראשונה, הרי שלקראת המערכה האחרונה יעלה הבשר בתמרות עשן עם קצת אש. ועל הבמה כמו בחיים – הבטחות צריך לקיים ובמתנות ראויות -להשתמש. וכך אתם מוזמנים להצטרף לניסיון העישון השני, הארוך והבשרני יותר שנתבצע אור לשבת האחרונה.

100_2261_s.jpg

על כלי העישון סיפרתי כבר לפני פוסטים ספורים. הפעם הועלו על המוקד צלעות חזיר  וכדרכי בקודש מזערתי את כמויות השומן הגלוי לעין,(בתנועות סכין מדודות). הקצב המליץ שבטרם עישון אכניס אותן לסיר מים רותחים,(למטרות ריכוך) לכ-10 דקות וכך עשיתי.

הצלעות "אובקו" במלח-פלפל שחור גרוסים ומעט אבקת שום והונחו בסיר העישון. (לשתי כפות שבבי ההיקורי, שבאו כחלק מהכלי, הוספתי כמה ענפי רוזמרין מיובש) אחרי כ-40 דקות נמשחו בתערובת בר-בי-קיו (מוכנה של עד העצם) והוחזרו לעוד 40 דקות.

התוצאה -צלעות עסיסיות וטעימות עם ניחוח עישון וברביקיו.

השארת תגובה