מה יצא לנו מהתארוחה?

בשבוע שעבר ביקרנו ( פודהה ואחיו) ב"מבשלים" שהיה נחמד, בעיקר לפגוש כל מיני מכרים נחמדים. שוחחנו עם ערן שוורצברד ( מינוס כ-20 קילו, מברוק!!!) ומצפים מאוד לראות לאן פניו וכשרונו מועדים, טעמנו מהרצאת-הדגמת פסטה של תמר כהן צדק (שיצאה מהקוצ'ינה והסתדרה טוב מאוד עם הקהל הרב).

מובן שיצאנו עם שקיות. שמן לצ'ינו עדין של גשור,(40 ש' לליטר), מוריד שערות (מנדולינאי)  אצל ריבלין, גרמני ויעיל. ובעיקר כמה נישנושים בסניף (הטעם-העירי) של הקוצ'ינה. הופתענו לגלות (במה שלא הבחנו בביקרנו הממש לא מכברי במסעדה), שנולד מותג ראוי בשם "המזווה של תמר" שמוכר כל מיני מוצרים טעימים ומובחרים: הצטיידנו בפסטה טרייה ומשובחת. בלסמי מצומצם עם תפוז(?) ואכלנו כמה טעימות פייבוריטיות ומוכרות מהמסעדה.

 

 

בשוק האיכרים לקחנו טעימה של גרנולה למיטיבי לסת ובעלי חיך אתגרי : גרנולה (של אוליה) עם כל מיני מרכיבים והבולט בהם הל, מאוד מיוחד. לו הייתי בעל צימר בנצרת הייתי ללא ספק מגיש אותה לארוחת בוקר… עוד פגשנו "בציר" ראשון של תפוחוני אדמה ראטה עם שארית כסות אדמה (אורי רבינוביץ) בדוכן של תקוע הצטיידנו במיני ארטישוקים מקסימים ופנינו לבאות.

4 תגובות to “מה יצא לנו מהתארוחה?”

  1. מאת passioneta:

    אם הבנתי נכון ורכשת מנדולינה, אנא השמר – אני ביליתי מספר חודשים בפיזיותרפיה והזרקות של סטרואידים לכף היד בגלל כזו.

  2. מאת foodha:

    תודה, אכן אני "מנגן" בזהירות במנדולינה המשעירה שלי.

  3. מאת גסטרו:

    ממליצה לך להכנס לבלוג של בצק אלים- בתגובות- מבחר סלטים -לדעתי אתה תעשה בהם שימוש נאות ואולי תוסיף אחד משלך ותזכה בספר !

  4. מאת foodha:

    מקסים ומוכר, ומאיר עיניים ביותר.

השארת תגובה