מי מכיר "חיה" זו?
רק היום התוודענו ומחר כבר אכין איתה משהו…
איך קוראים לזה ומה יעלה בגורלה…
ענו בתגובה או השארו איתנו.
Posted 30 ביולי, 2010 by foodha in המלצות, ירקות, מתכון, פרודוקטים, שווקים | 5 תגובות »
נראה כמו חציל…
חצילמבה? (חציל+גמבה)
צודקים כולם! חציל(ונים) אדמוניים, מזן ברזילאי נרכשו אצל אורניל'ה מקדש ברנע בשוק האיכרים. יחד עם עגבניות שרי מיני (סוכריות), פלפלונים, בצל אדום זוקיני צהוב ושום (איטלקי) מסין יבואו לכדי גבץ'
לא חבל לגבץ' אותם ? כל כך יפים- הייתי מחמיצה !
בסופו של דבר הגיעה תוספת משפחתית לארוחה וכך גם היה גבץ נהדר וגם חצילונים ממולאים, בדיוק כמו הסרדינים ה"מחותנים", הלך סבבה עם יוגורט!
שם (חובה)
דוא"ל (לא יפורסם) (חובה)
אתר
יום שישי, 30 ביולי 2010 בשעה 22:40
נראה כמו חציל…
יום שבת, 31 ביולי 2010 בשעה 0:08
חצילמבה? (חציל+גמבה)
יום שבת, 31 ביולי 2010 בשעה 6:52
צודקים כולם!
חציל(ונים) אדמוניים, מזן ברזילאי
נרכשו אצל אורניל'ה מקדש ברנע בשוק האיכרים.
יחד עם עגבניות שרי מיני (סוכריות), פלפלונים, בצל אדום זוקיני צהוב ושום (איטלקי) מסין יבואו לכדי גבץ'
יום שבת, 31 ביולי 2010 בשעה 17:22
לא חבל לגבץ' אותם ? כל כך יפים- הייתי מחמיצה !
יום שבת, 31 ביולי 2010 בשעה 21:52
בסופו של דבר הגיעה תוספת משפחתית לארוחה וכך גם היה גבץ נהדר וגם חצילונים ממולאים, בדיוק כמו הסרדינים ה"מחותנים", הלך סבבה עם יוגורט!