מוסיקת פופ

צלילי התנפצות הפופ-קורן מעולם לא נשמעו כל כך צלולים. הגרעינים הצהובים טבלו ברותחין של חמאה ושמן והתנפחו לכדי פרח לבן אוורירי וטעים רק בתוספת קטנה של מלח. ואגב גרעיני התירס שבתמונה קשים מאוד. 

החידוש שלשמו התכנסנו נובע מצורת "שיווק" הפופ-קורן, או אריזתו אם לדייק. בשוק האיכרים התל אביבי, אצל זיו גרין מנטעים (ירקות אורגנים), ראיתי pop-on–the-cob כלומר קלח תירס מוכן להתפופצות:  בפירוק לסיר עם שמן או חמאה, או בשקית נייר חום במיקרו. בכל מקרה מדובר בפופ-קורן טעים מאוד.

תגובה אחת to “מוסיקת פופ”

  1. מאת דיצה:

    גיליתי את הבלוג במקרה ומאוד נהניתי לחטט בו (דרך אוכל 101) . חיפשתי אפשרות לקבל את הפוסטים שלך במייל או אופציית פייסבוק ולא מצאתי. האם יש אפשרות כזו?

השארת תגובה