זאבי הלילה והיום


עיקר חווית ההמבורגר הוא בבשר, כשהייתי ילד ודונלד טרם נחת בישראל ציפיתי בכיליון חיך לנסיעה לחו"ל למפגש בין הקציצה לרוטב המיונזי של הביג מק.
מאז התבגרתי ב-40 שנה, וכמה קציצות עברו בין שפתי. במידה ונערי הבוגרים בוחרים לאכול מחוץ לבית, ומחפשים המבורגר הם בוחרים וולפנייטס, לא פעם מתפתח העניין לארוחה משפחתית. ההמבורגר בשרני, בשילוב של בקר – טלה עם אמנטל ובייקון או ביצת עין וצ'יפוטל, שני שילובים מוצלחים. על הלוח מופיעות גם הצעות עסקיות ומי שרוצה בעוד רוטב שיעשה לו לקציצה טוב ישים מיונז-ואסאבי.

בצהריים בסניף יהודה המכבי/וייצמן יש מיזוג של הורים וילדיהם, חבר'ה צעירים ושמחתי לראות שגם כמה זוגות של 70 פלוס מעדיפים ומרשים לעצמם פינוק מהיר ואיכותי.
על עיצובם הנאה של כל סניפי וולפנייטס אחראי ירון טל, כך שאני באמת יכול להרגיש בסלון ביתי…

השארת תגובה