וואסאבי בסאבבי

קיבלתי מספר תלונות שמזמן לא התפרסם מתכון חדש לסביצ'ה. בכלל היו מחשבות לכנות את הבלוג הנ"ל, "דיאטת ה- S S" בגלל הסלט והסביצ'ה, אבל נישאר בשלנו. סביצ'ת היום התחילה ב-750 גרם פילה דג אינטיאס טרי. שנחתכו לפרוסות לא דקות מידי.

לכך התווספו:

  • רבעי עגבניות שרי-תמר אורגניות
  • בצל ירוק ק"ד (קצוץ דק, כבתמונה)
  • כוסברה  ק"ד
  • שום ירוק  ק"ד
  • נענע  ק"ד
  • מיץ מלימון גדול או 2 ליימים
  • ואסאבי אמיתי
  • מלח הימאלייה גרוס
  • זרזיפי שמ"ז.

dsc01811_s.jpg

והפעם הצילום במבט חודרני

הצטרפתי לתור הארוך ב"בר לחם" לצורך פוקצ'ת שומשום, ג'בטה מזוייתת והפצצה הגרעינית; פוקצ'ת הגרעינים-פיצוחים. אכלתי מכולן, אבל מעט.  שאר ב"ב זכו לעינוג ארוך יותר. עוד נתלוו לכך תשלובת עלים טריים (אורוגולה, ראשאד, מיזונה וגרגר נחלים)  מהדוכן ברמת השרון, בואכה נוה רום, קצת אחרי הדגים).

 

3 תגובות to “וואסאבי בסאבבי”

  1. מאת שירה:

    אתן לך ביס מהגפילטע…..עם תגלה לי היכן אתה קונה אנטיאס,בזמן האחרון אני שומעת….-היה,נגמר,היום אין,..אני קונה ביפו[כשייש]

    נראה וודאי גם טעים להפליא.

  2. מאת foodha:

    תודה שירה,

    אנטיאס מצאתי השבוע גם ביפו וגם ב"מובי דיק" בהדר יוסף, רח' שלום אש. יש גם בדר"כ אצל דודי "כל דג" ברח' הכובשים, בכל מקרה כדאי לשאול טלפונית קודם.

    לגבי הג-פ, תודה אבל לא תודה. יש לי מעט דברים שאינני אוכל, זה אחד מהם, למרות פה ושם נסיונות. (ההשפעה של יהודי מרכז ומזרח אירופה על הרגלי התזונה שלי מועטה ביותר. חוץ מהבולגרי שלמדני להעריך ולהינות ב-20 השנה האחרונות) גם רגל קרושה, קיגעל וחמין (מלבד זה של גיסתי) אינם MY CUP OF TEA . בקטע היהודי אני מעדיף את צפון אפריקה….

  3. מאת שירה:

    חח,הגפילטע היה רק כ"שוחד",לצורך….סתם בקיצר.[אין לי כזה דבר במקרר]נכון להיום.

    מסתבר שאין ברירה,חייבים להגיע ליפו באמצע השבוע,בסוף השבוע כנראה די בעיתי למצוא אנטיאס.

    תודה.

השארת תגובה