האטליז – שווארמת על


היכן מוצאים את אחד הקצבים החביבים עליך? באטליז! גד שביט, לשעבר במו ומו בשוק האיכרים (זא"ל) פתח מקום בגדה הדרומית של כיכר רבין. הזהרתי את בני הבית שמתקרבת מנת פיצוץ. וכך היה. במקצה הראשון הוד קצבותו המליץ על נתחוני פיקניה, ועוד בשרים משובחים אולם היהלום שבכתר המשובץ צנוברי חן ומושרה (רחמנא לצלייה) בחלב הוא דונר (שווארמה) מעולה, שמבטל את הצורך להרחיק לחיפה או ליפו…
איזה כיף, אפשר בצלחת, בסאלוף/עיראקית-מיני או בפרנה סופגנית, וגם כל סלטים ובני המחמץ טובים. כמה טוב שחזרת! שוב נשוב על טפיינו ובלעדיהם בקרוב.

7 תגובות to “האטליז – שווארמת על”

  1. מאת bob68:

    הדונר שם שולטטטטטט :)

  2. מאת foodha:

    ותודה לכבשים שהיו ה- ORGAN דונר… ;-)

  3. מאת שרון:

    נראה מעולה, אני מקווה שאילן לא מציץ, כי אני אפגע
    ובעניין אחר – בסלט שרי – אין שמן ברוטב? (מתכוונת להכין בשבת)

  4. מאת foodha:

    זה כל הרעיון – בלי מיונז ובלי שמן (ברם, למען הגילוי הנאות) באבוקדו עצמו יש לא מעט…
    ואם בכל רוצה מעט יותר שמנוני – הוסיפי שמן אבוקדו.

  5. מאת אוריק:

    הדונר מסוכן לציבור. מזל שבד"כ יש כמה קילומטרים בינינו.

  6. מאת foodha:

    אצלי זה שעה וחמש דקות ברגל ו-35 באופניים… אולי עוד פעם השבוע…?

  7. מאת יאשקה:

    שווארמה נהדרת, טעימה מאוד!!

השארת תגובה