מנה אחת כבר מוכנה: קציצות לוקוס עם לבבות ארטישוק ועלי סלק בציר דגים, רסק מגוון עגבניות שרי ולימון כבוש. בעיטור אמרנטוס (אמריטוס? – מיקרו סגול) ומיקרו כוסברה.
Posted
24 במרץ, 2013 by
foodha in
אירועים, דגים, המלצות, ירקות, מתכון, פרודוקטים |
3 תגובות »
יום שני, 25 במרץ 2013 בשעה 12:35
איזה כייף לסועדים
אצלי יככב סלט עגבניות שרי מכל הצבעים והסוגים ! פשטידת כרובית , מרק ירקות-הכל ילקח לבית המארחים ואת ליטרת הבשר שלי מקווה לקבל שם. שלא לדבר על הגפילטע שמכינה הסבתא שרה התימניה
שיהיה לכם חג שמח טעים ונטול חוליים.
יום שני, 25 במרץ 2013 בשעה 17:53
חג שמח גם לכם ואביב מרהיב!
יום שני, 01 באפריל 2013 בשעה 16:22
פששש נראה מעולה ממש!