אביב מגניב
פשוט לא לוותר, פרגנו לעצמכם שעת פנאי, חושו השוקה או לשדות רמת השרון ואם ארנקכם עמוס לפתע ביתרות שנקלים ואחיו סורו לירקני הצפונבונים ואל תחמיצו את סלט האביב הכה קליל רענן:
- לבבות טריים של חסולסלת*
- עלי רוקט
- עלי ארוגולה
- גרגר
- אפונת גינה טרייה
- פול טרי
- אספרגוס
- עגבניות שרי-תמר חצויות
אם האפונה טרייה וקטנה אין אפילו צורך בחליטה, אם התפתחה אפשר לחלוטותה (בצורה נהדרת…) ל-2 דקות ברותחין, ומיד להעביר למי קרח, לסנן ולייבש, וכך לנהוג גם בפרוסות אספרגוס ובפול ירוק וטרי. העלים והחסה שטופים היטב ומיובשים.
לזרזף שמ"ז, לימון, טיפות בלסמי, מלח משובח ושפג"ט ולנסות ולהריח איזו פריחת הדרים.
יום שני, 07 באפריל 2008 בשעה 21:06
זה הכי מגניב שסלט יכול להגיע אליו
(וזה מגניב!)
יום שני, 07 באפריל 2008 בשעה 21:21
חן , חן. פשוט מומלץ בכל פה (תרתי):
מי שיש לו 10 דקות לגנוב בשלהי הבוקר וגר קרוב לרמה"ש, אסור להחמיץ.
יום שבת, 19 באפריל 2008 בשעה 9:46
יופי פודהה. תסביר את החסוסלת? שמת כוכבית אך אין פירוט…