באבוהה באו בה

 dsc02053_s.jpg

מקום חדש, קיצי ומקורי בגישה נפתח באבן גבירול 138.  ב- BAU מוכרים ומכינים דים סאם  TO GO וגם אכול על אחד מארבעת השרפרפים. שני השפים (עופר אלמליח וקובי בנדלק) בוגרי ברקרולה ועוד, שהפעילו במקום זה את ZUPPA החורפית, עברו למתכונת קיץ ופועלים יום יום מחצות ועד חצות.

המצאי משתנה מידי יום והכיוון אינו סיני מסורתי, אלא קנקן דים סאם, ותוכן מקובל ומאתגר כאחד.  הקנקן-ציפוי בצק הוא אחד משניים;  באו – לחמנית מאודה ומנופחת או גיוזה (קרעפלה יפני) מאודה.  את המליות (עוף וג'ינג'ר, שרימפס ועגבניות, בקר וחצילים, כרוב וקבנוס ועוד מבחר גם מתוק) מכינים השפים ונותנים למומחים הסינים לקרוץ את הקנקנים.

המבחר שטעמנו היה טעים ומשביע ולא מכביד, אמנם קצת יתרות פחמימות לפודהה, אבל לפחות הייתה שם חיטה מלאה וללא טיגון. בעבור 5 גיוזה או 3 באו משלמים 28 שקל וקומבינה של 2+3 תעלה 30 .

האם אנחנו על סיפו של טרנד חדש?  האם הטורטיות והלאפות סופן לעלות באדי הדים סאם, עדיין מוקדם לקבוע, אבל ראוי לנסות.

השארת תגובה