הצעות למעידה חד פעמית

לבקשת הוועד המנהל של עדת המעודדות (שם רשום) ופונים אנונימיים פודהה מזמין את קהל הקוראים, גם אילו הממעטים להגיב (כן, כן בדיוק אליך התכוונתי!) לבחור  מה תהיה מעידת ה-30 הגדולה.

לקראת האירוע המכונן של הפחתת 30 קילו מתכוון פודהה למעידה חד פעמית (אולי ב-45 תהיה עוד אחת…) בה יחגוג  באתנחתא רבת קלוריות , 30,000 גרם של דחיות (וביטול) סיפוקים.

האירוע יחגג בקרוב מאוד (אני מקווה) ואודיע עליו בדיוק כאן. כל מי שיגיב יוזמן להשתתף.

ומה עליך לעשות? לבחור מהרשימה הבאה את המעידה הנכונה לטעמך:

בורקס שבלול (קומפלט) שוק הכרמל או ליאון ובניו

מנה וחצי חומוס או מסבחה (עלי קארוואן או עפיף בקאלנסוואה)

מנה וחצי סביח (סביח דה לוקס)

מנה וחצי פלאפל (חאג" כחיל או ג'ינה)

פוקאצ'ה גרעינית (בר לחם) שלמה מרוחה בנדיבות בחמאה ואבוקדו

קרואסון עם ביצה ותוספות אצל לה-גאטרי.

קרואסון שקדים או שוקולד-שקדים (אשמח להמלצות מעודכנות)

6 פרליני שוקולד מובחרים (והיכן הכי טובים בתל אביב?)

2 כדורי גלידה משובחת (בגביע אכיל) דולצ'ה מלודי

כאמור יש לציין את בחירתך בתגובה, להמתין למועד ההפחתה וההודעה על האתר המועד לפורענות. שיהיה בכיף.

למען הסר ספק: רק המגיבים לפוסט זה בעניין המעידה החד פעמית יוזמנו להשתתף בחגיגת ה-30 שעל מועדה תבוא הודעה!

אל תגיד מחר – פן יהיה מאוחר

21 תגובות to “הצעות למעידה חד פעמית”

  1. מאת לירון:

    פיצה אישית (אולי משפחתית?) של גוסטו – הסוג לבחירת הפודהה

  2. מאת foodha:

    תודה לירון על התוספת הראויה. גם גוסטו מצטרפים למירוץ.

  3. מאת שירה:

    למה להגביל למעידה אחת…אפשר לחלק

    5-6 מהגומי הצבעוני קרי,הדובון האנטומי
    כדור גלידה משובחת
    ומנה של חומוס/סביח
    אם כבר,אז תחגוג …. :evil:

  4. מאת גסטרו:

    כתבתי מגילה ונעלמה בתהומות הנט
    מהתחלה- פוקאצ'ה נופלת כי אין אבוקדו מוצלח בשוק , הפוקאצ'ה משעממת באכילה -ניתן להסתפק בפרוסה ביום יום (אכלתי אותה)
    גם מסבחה וחומוס – אין הנאה (לדעתי) באכילת מנה וחצי- ניתן להסתפק בחצי מנה ללא חגיגה
    הקרואסון של לה גטרי , למרות שטרם אכלתיו- עונה לבקשה- חצי קרואסון -זה לא זה והייתי מצרפת כדור גלידה (ללא הגביע, חבל על האנרגיה בלעיסתו) +2 פרלינים- נותר לבדוק של מי
    פיצה- לאור דקיקות בצקה- אפשר לאכלה ביום יום ללא מסיבה.

  5. מאת שירה:

    גסטרו…חשבתי כמוך אבל,האיש רוצה לחגוג חח,ומה רע בבגט,טרי ,עם חמאה וכמה גבינות מהלכות,יין,זה התחום שלך,פלח נדיב של אבטיח עם גבינה מלוחה ולא 5%….לטעמי זו חגיגת "מעידה" ועוד דבר,למה לחשוב על מעידות……בונוס,בונוס על התנהגות טובה ועמידה נהדרת במשימה….פרס,למעוד זה לא נחמד כל כך.

  6. מאת foodha:

    יופי, זו הרוח הרצוייה, למרות שאני מצליח למצוא דווקא אבוקדו מצויינים, וזו גם עונה נהדרת לחמאה האירית,צרפתית, דנית….
    המשיכו לשלוח את הצעותיכם לפרס או מעידונת.

  7. מאת גסטרו:

    איפה איפה איפה – אתה מוצא אבוקדו מצוין ? עתיד המח"צ בידיך :lol:

  8. מאת foodha:

    ראובן – רמת השרון
    פיין מרקט נווה אביבים
    פסיפלורה – נאות אפקה
    אלו מהחודש האחרון, שכחתי איך קוראים לזן (קליפה חלקה)

  9. מאת ענת סקילי:

    בורקס שבלול
    ולקנוח חתיכת מרציפן, אולי אצל כוכבה, אם הבורקס יהיה אצל ליאון, ואם בכרמל, אז לסים בלוינסקי במרציפן טוב.

  10. מאת ענת סקילי:

    בורקס שבלול
    ולקנוח חתיכת מרציפן, אולי אצל כוכבה, אם הבורקס יהיה אצל ליאון, ואם בכרמל, אז לסים בלוינסקי במרציפן טוב.

  11. מאת שרון:

    מבחינתי – בלי שום היסוס – קרואסון שקדים. הכי שווה של דומיניק, שהוא עם קרם וניל.
    אם בכל זאת מלוח: חומוס. יש לזה גם יתרון בריאותי, בהשוואה לבורקס

  12. מאת foodha:

    הולכת ומתגבשת החלטה. הכיוון מתוק, מאחר  ובמישור המלוח הלחץ פחות, ויש נגיעות (מתונות) מתוך הרשימה.
    אלא אם כן נתפרץ על מערום השומן של לה-גאטרי…

  13. מאת passioneta:

    בשבילי אין כמו בורקס גבינה חם.
    או משהו כזה
    http://www.epicurious.com/recipes/food/views/MACARONI-AND-CHEESE-239270

    הפרלינים הכי טובים שטעמתי בארץ הוגשו לקינוח במול ים (ואני די בררנית בפרלינים).

    גלידה היא לדעתי שוקולד מדולל, ולכן לא מעניינת.

    אחלה בלוג!

  14. מאת גסטרו:

    האם הכיוון המתוק כולל כרטיס טיסה ? (לכל הפמליה, אני מתכוונת ) פייר ישמח לפגוש אותך.

  15. מאת foodha:

    תודה פסיונטה. מקרוני & צ'יז אכן נשמע מאוד מנחם ובאמת בקו של הבורקס, אבל מי מכין למול ים? (השף קונדיטור שלהם?)
    וגסטרו, אל תפריזי.

    אחרי 50-45 אוכל להרשות לעצמי להתחיל לחשוב על פריז. אפשר להשמין רק מהמחשבות?

  16. מאת passioneta:

    אכן השף קונדיטור.
    הם היו מבריקים, עם מעטפת פציחה ודקה (סימנים מובהקים לאיכות) וטעמים מובהקים וטבעיים במליות. רובם או כולםמ שוקולד מריר.
    מאז שלמדתי להכי לבד קשה להרשים אותי עם פרלינים, ושם הצליחו.

  17. מאת מנטיסה:

    מבחינתי
    המבורגר 300 גרם עם גבינת עיזים מותכת ו2 פסי בייקון
    מלווה בערמת ציפס רותחת
    ולקינוח 2 כדורי גלידה בוניליה (סינקרס וקמפרי אשכוליות)

  18. מאת גסטרו:

    ואם במתוק עסקינן- הרי כתבה שאולי תעזור לך להחליט
    באדיבות אתר מטעמים שאיתר את ההכתבה

    http://www.makor1.co.il/makor/Article.faces;jsessionid=3edb07f230d5b45ff29313e44882bc16c1e613e16aa0.e34Mc3aTbNiTby0LaxmNbxqRchmMe0?articleId=32203&channel=2&subchannel=5

  19. מאת ronen:

    באמת שהבחירה קשה ומסובכת. את הפוקאצה אני לא מכיר, אבל אבוקדו כעת???
    מה בדבר איזה המבורגר עסיסי של הדיקסי? הרי חומוס כבר אכלת השבוע, והליאונים, שאותם אני מעריץ עוד מילדותי בבת ים לא מככבים לאחרונה. פלאפל זה פאסה, והשאר- איך להגיד את זה בעדינות- לא עושים לי את זה (גלידות תאכל אצל GC, וכו)

  20. מאת שרי:

    שליש שבלול
    שליש קרואסון שקדים
    2 פרלינים
    וכדור אחד
    וזהו
    בתאבון

  21. מאת carambola:

    אני הייתי יורדת על מנה וחצי פלאפל אצל גינה ומפנטזת על הסביח לקראת חגיגות ה45.
    כל השאר אפשר להכניס לארוחות קלות במנון קטן אבל מנה רוויה בפחמימות זה מתכון בלעדי למעידות.
    תזמין בזמן האירוע כדי שנהנה מהעונג שיתפשט על הפנים בכל ביס.

השארת תגובה