סביצ'ה ליצ'ילי – ליצ'י צ'ילי ופארידה גם
שני חצאי חבילת עלעלי מיקרו (אור להיום התערבבו לפניכם מיקרו ארוגלה + מיקרו חרדל אוסאקה, אבל כל סוג יעבוד וגם עלי בייבי עדינים)
3 כפות כוסברה קצוצה (ומי שקשה לו שילך על עירית)
מיץ מליים וחצי – עכשיו העונה, לרכוש ולשמור גם במקרר (כחודשיים) וגם כמיץ קפוא ("אל תגידו מחר – פן יהיה מאוחר", מי יודע מהיכן הציטוט?)
400-500 גרם פארידה (או לוקוס, או פלמידה, או מוסר) מסושם* לחצי ס"מ
חצי כפית צ'יפוטל מעושן כתוש במיץ הליים.
6-8 ליצ'י טרי (עכשיו העונה), קלוף, מגולען, קצוץ
פרוסות צ'ילי חריף אדום לפי דח"ן*
2 כפות שמ"ז עדין
כפית מלח אטלנטי, מעושן או טרנדי מצוי אחר
לפזר , בסדר הזה, על 4-6 צלחות ולהכין לחם טרי ומשובח.
יום שבת, 09 באוגוסט 2008 בשעה 13:54
היום בטירה- קג ליים ב 13 שח !!!
איך אתה מקפיא את המיץ ? בתבנית של קוביות קרח ?
יום שני, 11 באוגוסט 2008 בשעה 16:49
או כקוביות (ועדיף אחרי ההקפאה להעביר לשקית כפולה למניעת זליגות וספיגת ריחות), או בשקיות להקפאה אליהן שופכים את הנוזל, קושרים ושוכחים במקפיא עד שעת הצורך ואז שולפים עיגול או שניים כל אחד 2-3 כפות מהחמוץ החמוד הזה.