סליים מחורדל – סלק ליים ונבטי חרדל
- סלק גדול מבושל וחתוך לקוביות קטנות
- קופסת נבטי חרדל (או דומים)
- שאלוט או שניים קצוצים או בצל אדום
- כפית פלפל חריף קצוץ דק
לערבב.
- 5 כפות מיץ ליים או לימון
- 3 כפות שמן זית
- חצי כפית מלח
להזליף ממעל.
כף או שתיים תערובת דוקה (דואה)
לפזר ברגע האחרון.
יום חמישי, 14 באוגוסט 2008 בשעה 17:10
סחתיין על אימוץ הדואה. פיספסתי את השרשור של מרץ [הייתי אז בפריז]. תודה על הקרדיט שם.
יום חמישי, 14 באוגוסט 2008 בשעה 18:45
למה להזכיר…
את חושבת שלא העלתי איזה שניים שלושה קילו במרץ רק מלקרוא…
הבטחתי לעצמי אחרי שאגיע ליעד 40-45, אוריד עוד קילו ואסע להעלות אותו…
יום שישי, 15 באוגוסט 2008 בשעה 2:25
תוריד עוד 2 ליתר ביטחון. רק על פייר הרמה יילך אחד…
יום שישי, 15 באוגוסט 2008 בשעה 6:22
צודקת, בהורדות לקראת פריז אי אפשר להפריז…