סליים מחורדל – סלק ליים ונבטי חרדל

dsc02308_s.jpg

  • סלק גדול מבושל וחתוך לקוביות קטנות
  • קופסת נבטי חרדל (או דומים)
  • שאלוט או שניים קצוצים או בצל אדום
  • כפית פלפל חריף קצוץ דק

לערבב.

  • 5 כפות מיץ ליים או לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח

להזליף ממעל.

כף או שתיים  תערובת דוקה (דואה)

לפזר ברגע האחרון.

4 תגובות to “סליים מחורדל – סלק ליים ונבטי חרדל”

  1. מאת סבתא רות-רות:

    סחתיין על אימוץ הדואה. פיספסתי את השרשור של מרץ [הייתי אז בפריז]. תודה על הקרדיט שם.

  2. מאת foodha:

    למה להזכיר…
    את חושבת שלא העלתי איזה שניים שלושה קילו במרץ רק מלקרוא…
    הבטחתי לעצמי אחרי שאגיע ליעד 40-45, אוריד עוד קילו ואסע להעלות אותו…

  3. מאת סבתא רות-רות:

    תוריד עוד 2 ליתר ביטחון. רק על פייר הרמה יילך אחד…

  4. מאת foodha:

    צודקת, בהורדות לקראת פריז אי אפשר להפריז…

השארת תגובה