יישום פלפלי קדש ברנע – א'

תחילה הונחו בגריל לצריבה והשחרת קליפה מכל עבר. הועברו לשקית אטומה ל"אידוי" שיקל על הקילוף. רצוי מאוד להשתמש בנוזל הנצבר (זיעת הפלפלים), הוא משפר את טעם ההשריה.

dsc024591.JPG

קולפו, גורענו והוסר הגבעול ומרעין בישין.

חולקו לרצועות והונחו בקערה. אליה התווספו: (לכל 7-6 פלפלים )

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות בלסמי (אפשר לגוון עם חומץ יין ומעט לימון)
  • 2-3 שיני שום פרוסות
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי

dsc02467.JPG

  • למקרר וליהנות כעבור 12 שעות ואילך, כפי שנהנו אורחי סעודת ראש השנה שלנו, ואנחנו בימיה הראשונים.

 

השארת תגובה