סביצ'ת סתיו זעירה
- 500-600 גרם אינטיאס טרי פרוס או דג לבן זמין
- שליש פומלו אדום ב"בקבוקונים"
- 2 שאלוט פרוסים דק (או בצל אדום)
- 3 בצלים ירוקים פרוסים
- 24-30 עגבניות שרי פרוסות
- חבילת מיקרו נבטי רוקט (או דומים)
- אבוקדו טרי (חתוך לקוביות חצי ס"מ) אופציונאלי
- כפית ציפוט'ל מעושן או טבסקו צ'יפוטל או חריף תחליף, לערבב עם המיץ.
- מיץ מליים וחצי או לימון
- מלח אטלנטי או גס אחר
- כף מזורזפת של שמן זית עדין או שמן אחר
לחלק הכול בסדר הנ"ל (פחות או יותר) על 4-6 צלחות ולהגיש. ניתן להכין, ללא המיץ, ולמקרר מראש, עד מועד ההגשה.
יום שבת, 11 באוקטובר 2008 בשעה 9:26
איך אתה מכין את בקבוקי הפומלו ? תולש מהבסיס או טכניקה אחרת ? נראה מרהיב, כרגיל.
יום שבת, 11 באוקטובר 2008 בשעה 10:01
מקלף את העור החיצוני ושכבת ה"צמר גפן", פותח בסכין חד את הציפוי החיצוני הלבן-שקוף של כל פלח ופלח ואז מפורר בעדינות ביד את הפלח ל"בקבוקונים".
אגב הם נשמרים בכלי סגור במקרר לפחות כ-10 ימים ללא דופי, גם אחיהם הצהבהבים-ירוקים.