סלואו מהיר ב-4 צבעים

גורל מגוון הגזרים המקסימים שנרכשו בשוקה*, נחתך ונחרץ במהלך הצעידה, עת ראויה להתחבטויות על דרכי מימוש וביצוע עם הפרודוקטים החדשים.  החלטתי לבחון מספר סוגי קול סלואו עם שינויים קלים בהתאם למגזר ולצבע.

100_1159.jpg

הגזר הצהוב-לבן קיבל מיץ לימון, מיונז, מלח, בצל לבן ומעט פלפל לבן.

עמיתו הכתמתם- בהיר התכבד במיץ לימון, מיונז, מלח, החלק הלבן של הבצל הירוק, מעט פלפל ירוק חריף, קצוץ דק.

הגזרים האדמוניים זכו בשאלוט קצוץ, מיץ ליים, מלח , מיונז, פלפל שחור גרוס טרי (שפגט*).

הסלק (שנראה קצת כמו גזר שמנמן, ובכלל אינו עגול כזן המקובל בשווקינו) התברך בטיפול מיוחד: מיץ לימון עם כפית יוזו, בצל אדום מגורר ורוטב חזרת מיונזי (קנוי).

חדי ולהערכתי אף כהי העין יבחינו אל נקל שהגזרים פומפמו* צהוב וסגול בעדין כתום ואדמדם בגס.

ליווי מרשים לשניצלונים מטוגנים בתערובת שאריות פירורי לחם ונשורת גרעינית של כל מיני זרעים.

 

3 תגובות to “סלואו מהיר ב-4 צבעים”

  1. מאת גסטרו:

    קבל עוד תואר- צייר שורש !
    מקווה שסדנה אצל מאיר מתוצרת השוקה תצא לפועל וביום ששי בו אני לא משתיכת למעמד הפועלות.

  2. מאת foodha:

    חן חן,
    גם אני מקווה שסדנת השוקה תקרום עור ונבטים… ואיזה יופי שהחדשות הטובות זורמות מהר.
    ובהחלט אשתדל שזה יקרה באתנחתת פועלים…

  3. מאת ענת סקילי:

    איזה יופי של רעיון לביצוע בגזרים. אנסה גם.

השארת תגובה