סלואו מהיר ב-4 צבעים
גורל מגוון הגזרים המקסימים שנרכשו בשוקה*, נחתך ונחרץ במהלך הצעידה, עת ראויה להתחבטויות על דרכי מימוש וביצוע עם הפרודוקטים החדשים. החלטתי לבחון מספר סוגי קול סלואו עם שינויים קלים בהתאם למגזר ולצבע.
הגזר הצהוב-לבן קיבל מיץ לימון, מיונז, מלח, בצל לבן ומעט פלפל לבן.
עמיתו הכתמתם- בהיר התכבד במיץ לימון, מיונז, מלח, החלק הלבן של הבצל הירוק, מעט פלפל ירוק חריף, קצוץ דק.
הגזרים האדמוניים זכו בשאלוט קצוץ, מיץ ליים, מלח , מיונז, פלפל שחור גרוס טרי (שפגט*).
הסלק (שנראה קצת כמו גזר שמנמן, ובכלל אינו עגול כזן המקובל בשווקינו) התברך בטיפול מיוחד: מיץ לימון עם כפית יוזו, בצל אדום מגורר ורוטב חזרת מיונזי (קנוי).
חדי ולהערכתי אף כהי העין יבחינו אל נקל שהגזרים פומפמו* צהוב וסגול בעדין כתום ואדמדם בגס.
ליווי מרשים לשניצלונים מטוגנים בתערובת שאריות פירורי לחם ונשורת גרעינית של כל מיני זרעים.
יום ראשון, 11 בינואר 2009 בשעה 11:49
קבל עוד תואר- צייר שורש !
מקווה שסדנה אצל מאיר מתוצרת השוקה תצא לפועל וביום ששי בו אני לא משתיכת למעמד הפועלות.
יום ראשון, 11 בינואר 2009 בשעה 17:47
חן חן,
גם אני מקווה שסדנת השוקה תקרום עור ונבטים… ואיזה יופי שהחדשות הטובות זורמות מהר.
ובהחלט אשתדל שזה יקרה באתנחתת פועלים…
יום שני, 12 בינואר 2009 בשעה 6:53
איזה יופי של רעיון לביצוע בגזרים. אנסה גם.