חציל חדש בעיר
חצילים חדשים היא תמיד "מלכודת" שבה אני שש להיתפס, וכך היה גם בדוכן חדש בשוק"ה*.
הניסיון הראשון היה בקלייה-חריכה בגריל הגז, וקילוף- הסרת הקליפה המפוחמת.
הנה החביבים ומה שיעטוף אותם בצילום של לפני
ולהלן הסלט עם בשר החצילים, שליש כוס פטרוזיליה קצוצה, שתי שיני שום ק"ד*, שתי כפות שמ"ז, כף מיץ לימון מלח ופלפל שחור. הטעם מעט יותר מעודן מחציל רגיל ופחות מתוק מבאלדי.
יום רביעי, 24 ביוני 2009 בשעה 14:14
יש גם את החציל הלבן – 2 סוגי החצילים נשלחו בשישי האחרון לקלייה.. משום מה התוצאה שניתנה היתה דלילה יותר מחצילים רגילים / בלאדי.. מבחינת הטעם אהבתי אותם יותר..
יום רביעי, 24 ביוני 2009 בשעה 17:38
אכן, נקודה נכונה גם הסגלגלים היו מעט דלילים.
יום ראשון, 28 ביוני 2009 בשעה 11:32
דרך אגב, למרות ההבטחה שהחצילים הללו הם עם מעט גרעינים.. אני לא רואה זאת.. יש המון גרעינים ובחצילים הרגילים שאני קונה כבר יש פחות..
יום שני, 29 ביוני 2009 בשעה 10:54
נראה מעולה