סלק חומד לצאן
"ניסיון מדהים, ממש כוכב" (על פי 4 הראשונים שטעמו) עם חומרים מוכרים ומוכחים שהתחברו ובגדול מעבר לערכיהם התזונתיים הבסיסיים:
חסות תלתלים, גרגר נחלים, נבטוני חרדל וקולרבי, פרוסות דקות של בצל ירוק, גפרורוני פיצנוניות, היוו את מערום הבסיס. עליו הונחו פרוסות דקות של סלק מבושל כשעה ומקולף. וגם מעט פרוסות של בצל אדום.
למקבץ הירוק-ורוד -סגול טופטף רוטב שהורכב כך:
- 3 כפות מיץ ליים או לימון טרי
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית שמן כמהין או אגוזים
- חצי כפית צ'יפוטל מעושן קצוץ
- מלח ופלפל שחור
על הרוטב נפרסו פרוסות דקות של גבינת, סנט (משהו) בצורת גליל של "צאן אל" מציפורי.
ON TOP הומטרו על כל מנה ככף של שברי שקדים או אגוזי מלך ופקאן קלויים.
יום שלישי, 18 באוגוסט 2009 בשעה 18:21
אני מכירה בחור שיהנה מאד מהסלט המרהיב הזה, השאלה אם אשתו תסכים לעבודת הקצוץ…
כייף לשוב ולקרוא פוסטים שלך !
יום רביעי, 19 באוגוסט 2009 בשעה 10:27
נראה אחלה. גם סלק טרי היה משתלב שם נראה לי. הגבינה נראית בסגנון סנט מור – אני חושבת שהגבינות של החברה מציפורי נפלאות.
יום רביעי, 19 באוגוסט 2009 בשעה 11:35
חן חן לכן,
שתסכים אישתו, גם היא תהנה ובכלל אין כ"כ הרבה קיצוץ, מרבית הפרודוקטים באים נקיים וארוזים מוכנים לשימוש.
וכדאי גם לטעום מיוגורט הכבשים של צאן אל …