סלט מפואר וערב לחיך – צו השעה והוראות הרכבה:

מלמטה למעלה:

חציל חמים קלוי בגריל או שרוף באש, קלוף מעורו המושחר ומסונן 5-10 דקות

תרד מסביב לחציל , חלוט ומשולב עם בצל מטוגן

סלק מבושל כשעה וחתוך לקוביות

בצל מטוגן לעיל עד תחילת החום

המאירי  או דומה בקוביות או פירורים גדולים

לימון שתיים-שלוש כפות

צנובר בין כפית לכף למנה, בהתאם לכיס ולפרגון

עגבניות שרי פרוסות, 3-5 לסועד

פלפל חריף פרוס דק

פלפל שחור כתוש

מלח גס או תרבותי, אטלנטי או ימתיכוני

זעתר טרי או תערובת

שמן זית  זירזוף קישוטי
dsc00508_s.jpg

היו דומים לו, היו קרובים במרבית המרכיבים, אך המכלול החד פעמי (שכדאי שישוחזר) עלה על סך החלקים.  נסו – על פי ההנחיות והצילום – במטבח הקרוב לליבכם!

3 תגובות to “סלט מפואר וערב לחיך – צו השעה והוראות הרכבה:”

  1. מאת שחר:

    אני חם על התרד.

    נראה נפלא.

    ש.

  2. מאת foodha:

    תודה. שווה את ההשקעה ומיעוט הפחמימות. הזכאים אצלי תמיד "מנגבים" עם איזו פרוסה דשנה.

  3. מאת אדון שוקו:

    ללא ספק נראת מנה מצויינת פודהה, חייב לציין שאתה לא מפספס!
    ובאשר לפרוסת הלחם, מפנק ביותר,
    כאן כרגע מסתפקים בשניצלים טובים לילדים…
    שבוע טוב
    א.ש

השארת תגובה