הקליניקה לשווארמה
הרבה זמן חיכיתי לטעום מהשווארמה של בינו (ד"ר שקשוקה). הרבה מטיפי לסת דיברו בשבחה, אבל הבלחותיה בימי שישי מנעו את המפגש עם פודהה.
מייד כשנודע לי שנפתחה השווארמייה של בינו, גם בכל ימות החול, בסמוך לקליניקה ונושקת לכיכר השעון לא חיכיתי ויצאתי למפגש הבילתי נמנע. ביום א' בערב אין בעיות חנייה בכיכר ובסמטאות הפישפשיה. הרחובות תוססים, בתי העסק מתרבים ומתייפים, ובמרחק 150 מטר לכל כיוון ספרנו עוד 3 שיפודי שווארמה בתנועה מתמדת.
נתתי ביס (אחד) בפיתה של הנער, משובח ביותר! וכיליתי את עינוג הבשרים בצלחת שלי הגדושה. בצד טחינה, חמוצים, סלט, חצילים שטובים לאתנחתאות חיך בין ביס בשר למשנהו.
יש גם גזוז בטעמים שונים ויהיו עוד הרבה התפתחויות חזותיות , וגם גריל פחמים למיני בשרים. התחושה היא של פיצוץ בהתהוות. הצטרפו לחלוצים. פתוח מ-11 בבוקר ועד קצה הלילה.
בצילום: השיפוד המתהווה של מחר
יום רביעי, 27 באוקטובר 2010 בשעה 22:41
הגם אתה ???
אין מנוס- אולי ביום חמישי הבא אחרי המטבח של מאיר (לא להאמין הוא נוסע לאילת)
איפה זה בדיוק ? יש שילוט?
יום חמישי, 28 באוקטובר 2010 בשעה 6:16
אם את עומדת בכיכר השעון בפינה הדרומית מזרחית,(לכיוון יפת-אבולעפיה) יש מולך (מעבר לכיכר) פאסאז' – שם נמצא מטמוני.
יום שישי, 29 באוקטובר 2010 בשעה 22:30
סחה על השווארמה החדשה. אני נאלצתי להספק בשווארמה של pick a pita. מעניין מה מדד השווארמה היום. על מנת שאוורמה (בפיתה) ובקבוק מים לוקחים פה 13.5 דולרד. כמה זה בארצקודש?
יום שבת, 30 באוקטובר 2010 בשעה 11:12
עבור 3 מנות בפיתה + 2 צלחות עמוסות וכמה משק"לים = 181 שקל.
היום שבת, אז אין שער חליפין עדכני – סופ"ש נעים וטעים.
יום שלישי, 02 בנובמבר 2010 בשעה 18:21
מד-אים. נויורק יותר זולה מארצקודש!
יום שלישי, 02 בנובמבר 2010 בשעה 21:18
יה איך שהאופק מתרחק…
יום שישי, 05 בנובמבר 2010 בשעה 15:37
היה טעים ובעיקר השרות היה נהדר, התעלמו מחולצתי המרובבת כתמי המטבח של מאיר , הרגשתי ממש כאילו אני מקורבת לפודה..
המחיר- מנה בפיתה וכוס גזוז – 34 שח – כמעט 10 דולר !
יום שישי, 05 בנובמבר 2010 בשעה 16:07
אין ספק שאת מהחוג הכי מקורב לפודהה…
שמח שהיה טעים, על פי צילום הסדנא גם שם היו בשרים…
יום ראשון, 07 בנובמבר 2010 בשעה 15:17
הסדנה היתה ביום ששי ואני אכלתי אצל בינו ביום חמישי – מעריצה אותך על מפעל הכריכים של יום ב. זה לא היה קל למרות שמאיר צ'יפר אותי במריחת ממרח שוקולד ללא חסה…
יום ראשון, 07 בנובמבר 2010 בשעה 16:00
ימים של פיתות מוקפאות + מיקרו עם בשר+ מיונז + ירק הם הכי מתוחכמים…. שוקולד זה רק המיוחסים (ומיוחסות) מקבלים