סלט באלאדי פרפקט

דרושים: 

  • 5 סלקים מבושלים , קלופים וחתוכים לקוביות.
  • 6 פקוסים פרוסים או מלפפונים.
  • 2/3 כוס שקדים ירוקים פרוסים
  • חצי כוס חומוס ירוק קלוף
  • חצי כוס פול ירוק
  • חצי בצל סגול פרוס לרבעי טבעות
  • כוס נבטי חמניות
  • רוקט/ארוגולה
  • חצי פלפל ירוק חריף (מגולען ומשודר) פרוס דק
  • כמה כפות גפרורי שקדים קלויים.
  • כוס או יותר יוגורט עיזים.

 רוטב:    4 כפות מיץ לימון , כף-שתיים לימון כבוש וכתוש ,ש"ש כתושה, כפית מלח, 6-4 כפות שמ"ז (מבלונדר או מעובד)

סידרתי בתבנית מלבנית בצורה הזו. (רק שבבי השקדים השובבים חסרים… התעכבו אצל המאפרת…)ובדיוק מפתיע בעוד כמה רגעים אצא לשוק הנמל לדיון על אוכל מקומי ומקומו של המטבח הפלסטיני ונחזה בכל מיני סרטים דוקומנטריים במסגרת FOODOC . הציבור מוזמן.

 

השארת תגובה