סלט פורח לשנה"ל
לכבוד התיכוניסט שעובר בבוקר לרשות מערכת החינוך, "שתלתי" צילום של סלט חינני. כמה פרחים שזורים בצלחת הסלט כדי שתהיה שנה מגוונת. הפרחים שנראים כמו ציפורן אכילים לחלוטין, אין להם טעמי לוואי (כלומר אפשר לאכול יחד עם שאר המרכיבים) על הערך הקלורי אינני יודע אבל הויזואליה חוגגת. משווק (למסעדות ומוסדות נבחרים) על ידי עלה עלה.
יום חמישי, 01 בספטמבר 2011 בשעה 21:03
נראה נהדר
בהצלחה לכל חובשי הספסלים וחושבי הרעיונות.
ש.
יום חמישי, 08 בספטמבר 2011 בשעה 0:29
והתחילה שוב עונת הכריכים לבית הספר…
האם יש לך רעיונות שאינם כוללים בשר לסוגיו ?
יום חמישי, 08 בספטמבר 2011 בשעה 22:17
* חביתה עם טאפנד
* ממרח/רסק ארטישוק עם עגבניות מיובשות (וגבינה או מיונז)
* והכנתי השבוע גם "ספייסי טונה" (שהיה הכי מוצלח: קופסת שימורי טונה (האיכות לפי המצאי והארנק…, כפית רוטב סרירצ'ה חריף וכף מיונז – הולנדי) הנער וחבריו התענגו. (מאוד פשוט מצד שני).
יום שישי, 16 בספטמבר 2011 בשעה 18:10
תודה, לדבריה טונה עושה ריח לא נעים אבל אנסה לשכנע בתוספת רוטב חלפיניו שקניתי מבית היוצר של טרס פזוס.
נזכרתי שבאחד מפורומי האוכל היתה המלצה על ממרח מעדשים מבושלים- אחפש ואם יצליח אשתף גם אותך.
יום שישי, 16 בספטמבר 2011 בשעה 18:53
ענייני הריח מגבילים גם אותי לעיתים, בבואי להעניק שירות סינבוץ הולם לנער, ולפיכך יש הימנעות ממלפפונים חמוצים, שןם , בצל למיניו וניחוחיים דוגמתם…