שיעור יתר ראשון

לפני כחודש יצאו חמתי ורעייתי ללוינסקי. ואני זכיתי לראשונה בשקית טרייה של איטריות קדאיף דקיקות, מאז הן שכנו בהקפאה מוגנת ואצלי התרוצצו כיווני מחשבה וביצוע. כתבה בהארץ של הסופ״ש בנושא והחלטתי על נסיון ייחודי : צמד ראשי אספרגוס עטופים בפרוסת פרושוטו ומכורבלים יחדיו בשיעור יתר של קדאיף. האיטריות זכו לעיסוי והגמשה של שמן זית קלמטה. 10 דקות בתנור על 200 מעלות והתוצאות - נסיון מענג. מחר נכניס לפאה ראש אחר.

3 תגובות to “שיעור יתר ראשון”

  1. מאת רונן:

    הו, הזכרת לי את הפעם שגם אני רכשתי בלוינסקי את האטריות האמורות. הן שכבו להן בפריזר, ושכבו, ושכבו, עד שרעייתי (שתחיה כמובן), החליטה שהן תופסות יותר מדי מקום, והעבירה אותן למקום אחר- לפח הזבל :-(

  2. מאת foodha:

    שלי מתעתדות לצאת לסיבוב נוסף בסופ"ש. עוד לא סגור התוכן השיווקי. המעטפת תתפצפץ ותטבול בחמאה מזוקקת.

  3. מאת רונן:

    אם הן יחכו להן שבוע, אני מבטיח לסור ולבדוק אותן אחת אחת

השארת תגובה