מפגש פסגת הים התיכון

אמש נערך מפגש מיוחד של ויקטור גלוגר, אודי בכור (זיקו דגים) ושרון כהן בשילה. מזל טוב לאודי על התווספות בן טרי למשפחה! אודי נעדר מהמשמרת אך יוצג עם סחורתו הימית המשובחת.
שילה המצטיינת גם בשיגרה התמלאה מוקדם מהרגיל ו-11 מנות החלו לזרום.
הרכב החברים, יין הבית (שלנו) וקוקטייל קמפארי מתקתק ונהדר(מהבר של שילה) יצרו אווירה נעימה בגוף ובנפש.
היה טעים מאוד ובסיום לא אובחנה הכבדות המאפיינת ארוחה עתירה בשרים, עודף פחמימות ורטבים עשירים.
לא חקרתי עמוקות במרכיבים כך שעדיף שלא לסמוך על הדיוק. משתתפים אחרים ויוצרים מוזמנים לתקן ולהוסיף.
בין המנות שהוסכם שהתעלו מעבר לממוצע הגבוה ממילא:
טאג׳ין עם כדורי דגים (בורי?),גבינה וצנוברים ברוטב אדמדם עם קוביות פלפלים ועגבניות. עדין ומשגע!

המעורב התל-אביבי הוותיק, הנודע והנערץ, זכה לחיבוק חם של פיתה מיני, שמצידה ספגה את כל עסיסו.

קארפצ׳ו טונה עם סורבה קאמפרי, אצות, פלפל חריף ואיזה הדר(?)היו עוד מרכיבים שעשו מאוד שמח ומגוון בפה ובחיך, וגם בלבבות.

יסלחו לנו הגרבדלקס, הלוקוס, הקאלמרי הממולא השחור, הפורל-סלמון ,הסלטים המרעננים, הברוסקטה, המרק המצומצם ועז הטעם וכל השאר.
כן ירבו. בנים וארוחות.

השארת תגובה